1. Located in the heart of the Ardennes
  2. Four-star family camping
  3. Camping spots & accommodations
 

Reviews

 
931 reviews
  1. 8.1

    Rustige camping met schoon sanitair.

    August 2019 -  stayed in Camping pitch Comfort Plus

  2. 8.4

    Geen grote camping vonden wij ideaal grote staanplaats voor mijn tent. Wc dichtbij.leuke bar met karaoke. Wij hebben geen kinderen maar het ziet er perfect uit om met je kindjes te gaan veel animatie.

    August 2019 -  stayed in Comfort Pitch

  3. 9.3

    Rustig verblijf en de wandelroutes die aangeboden worden zijn top.

    August 2019 -  stayed in Comfort Pitch

  4. 7.3

    No review left

    August 2019 -  stayed in Fiji mobile home 4+1 people

  5. 10

    Fantastische ligging. Mooi zwembad, goed animatie team. Ook personeel is erg behulpzaam en vriendelijk als het gaat om het om boeken. Hebben jullie heel netjes gedaan! Bedankt! Gr M Verbocht

    August 2019 -  stayed in Fiji mobile home 4+1 people

  6. 10

    Perfecte ligging,het zwembad is niet te groot,niet te klein zodat je de kindjes nooit uit het oog verliest(top).vriendelijk personeel en er is altijd iemand aanspreekbaar bij eventuele problemen. Zo voort doen!!!!!

    August 2019 -  stayed in Fiji mobile home 4+1 people

  7. 8.3

    Bijna alles

    August 2019 -  stayed in Comfort Pitch

  8. 7.9

    Ligging, zwembad, fietsomgeving, kinderanimatie, netheid sanitair ...

    August 2019 -  stayed in Camping pitch Comfort Plus

  9. 7

    Het zwembad (erg leuk, met glijbaan etc.) Dat was volgens onze dochtwr het allerleukste van de hele valantie! De ruimtelijke opzetting voor de speelgelegenheden is ook fijn. Fijn dat er zoveel georganiseerd wordt. Het sanitair is erg netjes!!!

    August 2019 -  stayed in Fiji mobile home 4+1 people

  10. 9.4

    Omdat het bij de aankomst even misging,waren we wat cynisch, maar wat een geweldige camping op een super mooie locatie!!

    August 2019 -  stayed in Comfort Pitch